Om mig

KOMMUNIKATIONSCHEF

MED JOURNALISTBAGGRUND


Jeg har været kommunikationschef i EU, afdelingschef med ansvar for 15 medarbejdere, arbejdet i kommunikationsbranchen i 14 år, været på Dagbladet Børsen og det, der idag er Berlingske Business.


I mit arbejdsliv har jeg - naturligt nok - haft forskellige roller og opgaver: ledelse, rådgivning, public affairs, journalistik, bestyrelseshverv og tillidsposter. Vil du se en mere komplet liste - inklusiv anbefalinger, så klik på "LinkedIn" ikonet.

TIDLIGERE JOBS &

TILLIDSHVERV


EUs institut for ligestilling

Jeg var i små fem år ansvarlig for kommunikationen. Vi gik fra et blankt stykke papir til via en kommunikationsstrategi at få skabt en stærkt platform, hvor alle kommunikationsmuligheder fra publications, sociale medier til events blev taget i brug. Blandt andet mødtes journalister fra hele EU to gange årligt - og vel at mærke journalister fra medier som BBC, RAI, El Pais, Sveriges Radio, TV Monde etc. Hele kommunikationsindsatsen blev grundigt monitoreret og dokumenteret. Internt blev jeg forfremmet til også at leder af vores Public Affairs indsats samt vores omfattende bibliotek og de ialt 15 ansatte.


Media Consulta - WF Communications

Bureauet var i flere år med i Media Consulta netværket, som er blandt verdens største PR netværk. Her havde jeg som Senior Project Manager ansvar for bl.a. vores internationale projekter. Jeg stod også for krisehåndtering for meget forskellige virksomheder - fra Banedanmark til  DIFKO. Jeg var ofte inde over public affairs opgaverne i kraft af mit netværk og viden om politik.


Københavns Borgerrepræsentation

Mellem 2001-2009 repræsenterede jeg Venstre i Københavns Borgerrepræsentation og var medlem af flere forskellige udvalg. Udover at være gruppeformand var jeg også bestyrelsesmedlem i flere selskaber med kommunen som medejer. I perioden fik vi blandt andet sat skatten ned, sendt skraldeindsamlingen i udbud, solgt el-forretningen og startet rigtig meget benchmark arbejde, så vi kunne lære af best practices. I dag er jeg ikke længere aktiv i politik.Uddannet journalist


Jeg er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole i Århus, der dengang i midten af 1990´erne var det eneste sted, hvor man kunne blive uddannet som journalist. I løbet af uddannelsen var jeg journalist både på Dagbladet Børsen og på det, der i dag hedder Berlingske Business - dengang Børsens Nyhedsmagasin.

Cardiff University

Som en del af journalistuddannelsen læste jeg kommunikation i UK på School of English, Communication & Philosophy under Cardiff University.

  Jesper Schou Hansen | Vester Farimagsgade 1 | DK 1606 København V | +45 26 23 73 78 | jesper@jesperschouhansen.dk

Copyright @ All Rights Reserved

Twitter